U bent hier

Muntpunt Grand Café

Het Grand Café sluit de deuren tijdelijk na 6 mei. Vrijdag 2 juni gaat het café opnieuw open onder nieuwe uitbating. Lees er hier meer over.

Wat kan je komen drinken en eten in het Grand Café?

In het Grand Café wordt een ruim aanbod aan warme en koude dranken alsook lichte, vers bereide maaltijden geserveerd.
In onze keuken werken wij enkel met kwaliteitsproducten en streven wij ernaar maximaal ingrediënten van lokale en biologische oorsprong te gebruiken. Ook trachten wij te zorgen voor voldoende creativiteit en afwisseling.
Wij voorzien ook altijd een vegetarische optie. Op aanvraag kunnen lactosevrije of glutenvrije alternatieven besteld worden.

Wat is de band tussen Muntpunt en het Grand Café?

Bezoekers van Muntpunt worden uitgenodigd om in het Grand Café iets te komen eten en drinken. Zij mogen uiteraard hun geleend boek mee naar het café brengen.
Omgekeerd worden bezoekers van het Grand Café aangemoedigd om de bibliotheek te bezoeken en deel te nemen aan de activiteiten die Muntpunt organiseert.

Is het mogelijk een drankje van het Grand Café mee te nemen naar de bibliotheek?

Het is mogelijk koffie, thee of water in het Grand Café te bestellen en mee te nemen naar de leesruimte van de bibliotheek. Hiervoor zijn specifieke bekers voorzien in het café.

Is het Grand Café uitsluitend Nederlandstalig?

Zoals het een echt Brussels café betaamt is het personeel meertalig en wordt het vast menu in de twee officiële talen van Brussel opgesteld. In het café vind je ook tijdschriften en kranten in verschillende talen.
Anderzijds wenst het Grand Café de interesse voor de Nederlandse taal te koesteren. De dagschotels en andere wisselende aanbiedingen worden daarom in het café zelf in het Nederlands geafficheerd.

Contact:

Voor meer informatie, contacteer Pieter Bonte.

Waar vind je ons?

De ingang van het café bevindt zich aan de achterzijde van het Muntpuntgebouw, in de Leopoldstraat 2.